Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Alles wat schittert (E-book)

Coco komt tot de ontdekking dat iets wat aan de buitenkant glinstert soms slechts een gouden façade is… Danielle Steel. Wegdromen met een verhaal dat je raakt.

Danielle Steel | Nederlands
Kies je product:
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

In Alles wat schittert van bestsellerauteur Danielle Steel ligt de wereld aan Coco’s voeten. Als enig kind van liefhebbende en succesvolle ouders heeft ze alle kansen in het leven gekregen. Zo heeft ze schoonheid en creativiteit van haar moeder geërfd en arbeidsethos en ijver van haar vader. Haar afstuderen aan Columbia komt snel dichterbij, en daarmee de zomerbaan van haar dromen bij een tijdschrift. Het leven lijkt niet beter te kunnen, totdat het noodlot toeslaat.

Nu Coco alleen is zal ze een manier moeten vinden om vooruit te komen en haar weg te vinden in een wereld zonder de familie van wie ze hield. Vastbesloten om haar eigen pad te volgen jaagt Coco haar dromen na. Ze verhuist naar Londen, waar ze verliefd wordt en terechtkomt in een glamoureuze wereld. Coco denkt dat ze eindelijk gevonden heeft wat ze zoekt, maar maakt deze glinsterende nieuwe wereld haar niet blind voor het werkelijke geluk?

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Danielle Steel
  • UitgeverijLuitingh-Sijthoff
  • ImprintLuitingh Sijthoff

Reviews

Alles wat schittert (E-book)
4.0
van de 5
Op basis van 1 review

Een prachtige, mooie en aangrijpende roman. et verhaal wist me echt te pakken, zeker doordat ik als lezer echt mee voelde met het hoofdpersonage en de gebeurtenissen die zich voordoen.

Kim Coenen op 3 nov 2023