Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De laatste uitnodiging (Paperback)

Darby Kane | Nederlands | 336 pagina's
Kies je product:
22,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Toegelaten worden is moeilijk. Eruit stappen is onmogelijk.

Gabby Fielding krijgt de schrik van haar leven als ze haar ex-man dood in zijn huis aantreft. De politie concludeert dat hij door zelfmoord om het leven is gekomen, maar Gabby denkt dat er meer achter zit. Dan wordt ze benaderd door een man die beweert dat haar ex het zoveelste slachtoffer is van een geheim genootschap dat de afgelopen jaren meerdere succesvolle en prominente mannen heeft vermoord. Een idioot verhaal natuurlijk. Of zou er toch iets in zitten?

Jessa Hall is een succesvolle advocate. Het lijkt haar voor de wind te gaan, zeker als haar informele mentor, de alom gerespecteerde rechter Loretta Swain, haar uitnodigt om lid te worden van een exclusief, geheim genootschap. Maar moet ze daar wel zo blij mee zijn?

Gabby en Jessa kennen elkaar uit hun studietijd en zijn niet bepaald goed bevriend. Maar als hun paden elkaar weer kruisen blijkt al snel dat ze allebei in de problemen zitten – en dat ze zullen moeten samenwerken als ze hier levend uit willen komen.

‘[Een] aangrijpende thriller... Vakkundig met elkaar verweven hoofdstukken verteld vanuit de standpunten van Gabby, Jessa en anderen houden de spanning hoog.’ – Publishers Weekly


Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Darby Kane
  • Vertaler(s)Hanneke van Soest
  • UitgeverijSingel Uitgeverijen
  • ImprintVolt

Reviews

De laatste uitnodiging (Paperback)
4.0
van de 5
Op basis van 1 review

Een originele en goede suspense thriller met een brede verhaallijn. De personages en de verhaallijn zijn op realistische wijze neergezet. Darby Kane heeft een levendige en vlotte schrijfstijl.

Kim Coenen op 17 nov 2023