Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

New Heights 1 - Hanna's bestemming (E-book)

Een aangrijpend verhaal over hoop, vergeving en tweede kansen. 'Hannah's bestemming' van Denise Hunter is het eerste deel in de New Heights-serie.

Denise Hunter | Nederlands
7,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Hanna Landin runt haar oma's familiepension in de bergen. Ze doet haar werk vol enthousiasme, maar dat maakt het pension nog niet winstgevend. De concurrentie met een nabijgelegen luxueus ressort is moordend en Hanna's zorgen stapelen zich op. Ze móét iets verzinnen om het pension te redden.

Maar dan krijgt ze hulp uit onverwachte hoek. Micah Gallagher, een ervaren bergbeklimmer, biedt zijn diensten aan als excursieleider voor de pensiongasten. Juist omdat hij tot dan toe werkzaam was voor de concurrent, twijfelt Hanna. Is deze Micah wel te vertrouwen? Tegelijkertijd weet ze dat hij haar enige kans is; hij zou het pension kunnen redden.

Hanna en Micah kunnen prima samenwerken. Zelfs zo goed, dat ze gevoelens voor elkaar ontwikkelen. Maar zowel Hanna als Micah worstelen met het verleden. Hanna is jaren geleden verkracht; Micah ontdekt gaandeweg dat uitgerekend hij de dader was. Ze bevinden zich in een onmogelijke situatie. Enerzijds is daar hun liefde, anderzijds Hanna's woede en Micah's enorme schuldgevoel.

Hoe ver gaat vergeving?

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Denise Hunter
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintZ&K

Reviews

Hanna's bestemming (E-book)
Schrijf als eerste een review!

Andere delen uit de serie New Heights

isbn-9789020531824_front_cover
7,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

isbn-9789020531800_front_cover
7,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)