Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789464369670_front_cover
1 / 2

Wijn (Paperback)

Een goed verhaal bij elk glas wijn

In Wijn lees je honderd sprankelende wijnverhalen die je wil doorvertellen en die het nog leuker maken om over wijn te praten. Dit boek moet op het wijnrek van alle liefhebbers van een goed glas én een goed verhaal.

Dennis van den Buijs | Nederlands | 240 pagina's
Kies je product:
24,95

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Wist je dat bavianen van Pinot Noir houden? Dat de grote wijnkastelen in Bordeaux nooit hadden bestaan zonder Hollandse dijkenbouwers? En dat één luis bijna alle wijngaarden in Europa had vernietigd? In Wijn lees je honderd sprankelende wijnverhalen die je wil doorvertellen en die het nog leuker maken om over wijn te praten. Zonder dat je daar een vat vol afschrikwekkend wijnjargon voor nodig hebt.

Dennis van den Buijs neemt je mee op een wondere wereldreis doorheen de tijd, religie, cultuur, business en wetenschap die wijn is. In dit boek lees je wat je écht wil delen met vrienden en familie rond je favoriete fles. Van de druif in de wijngaard tot de godendrank in je glas: geen enkele sappige anekdote valt naast het vat. Dit boek moet op het wijnrek van alle liefhebbers van een goed glas én een goed verhaal.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Dennis van den Buijs
  • UitgeverijErtsberg B.V.
  • ImprintErtsberg

Reviews

Wijn (Paperback)
Schrijf als eerste een review!