Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Het huis in de wolken (E-book)

Een liefde in Jemen

Jemen, Caïro, Berlijn en Amsterdam. Een verhaal over grensoverschrijdende liefde tegen de achtergrond van revolutie, opstand en uiteindelijk oorlog.

Dirk Wanrooij | Nederlands | 227 pagina's
Kies je product:
14,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

In het voorjaar van 2015 breekt op het zuidwesten van het Arabisch schiereiland een verwoestende oorlog uit als een coalitie van elf landen onder leiding van Saoedi-Arabië buurland Jemen aanvalt. Deze ‘vergeten oorlog’ – die nog altijd voortduurt – vormt het decor van een aangrijpende familiegeschiedenis. Auteur Dirk Wanrooij werd in 1983 in Jemen geboren. Dertig jaar, vele omzwervingen en een studie Arabisch later, loopt hij tijdens de Egyptische opstand van 2011 zijn toekomstige vrouw tegen het lijf in een van de vervallen uitgaansgelegenheden van de Egyptische hoofdstad. Het is de Schots- Jemenitische Sara Ishaq. Samen beleven ze het verloop van de Jemenitische oorlog – de pijn, de frustratie en het gemis die daarbij komen kijken – om uiteindelijk een ingrijpende beslissing te nemen.

Wanrooij neemt de lezer mee naar historisch en hedendaags Jemen, Caïro, Berlijn en Amsterdam. Het huis in de wolken gaat over revolutie, opstand, oorlog – maar ook over familiebanden en grensoverschrijdende liefde.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Dirk Wanrooij
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAlfabet uitgevers

Reviews

Het huis in de wolken (E-book)
Schrijf als eerste een review!