Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789058718051_front_cover
1 / 1

Communiceren kun je leren (E-book)

basisvaardigheden voor communicatie

Doris Martin | Nederlands | 190 pagina's
Kies je product:
21,00

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Je collega negeert je al de hele dag, je hebt zeker iets verkeerd gedaan. Een voetganger steekt over zonder uit te kijken en je slingert van schrik een reeks scheldwoorden uit het open autoraampje. Het avondeten thuis is al koud, terwijl je toch duidelijk had gezegd dat je een uur later zou zijn Allemaal misverstanden die terug te voeren zijn op één en hetzelfde: communicatie.

Maar goed communiceren valt te leren! In Communiceren kun je leren staan alle basisvaardigheden beschreven. Je leert hoe je een gesprek ontspannen op gang brengt, `tussen de regels door luistert, hoe je iets ingewikkelds op een eenvoudige manier zegt. Ook krijg je onder de knie hoe je je in discussies en bij meningsverschillen het beste opstelt, en hoe je in een groter gezelschap vaardig je verhaal doet.

Communiceren kun je leren is een heel praktisch boek met checklists, `talktools en zelftests bij elk communicatiethema. Geschreven in een vlotte stijl, met veel diepgang en toch toegankelijk. Voor iedereen die communiceert en dat zijn wij dus allemaal!

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Doris Martin
  • Vertaler(s)Ingrid B. Ottevanger
  • UitgeverijUitgeverij Thema

Reviews

Communiceren kun je leren (E-book)
Schrijf als eerste een review!