Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Een nieuwe aarde (Hardback)

De uitdaging van deze tijd

Eckhart Tolle, bekend van ‘De kracht van het Nu’, geeft in 'Een nieuwe aarde' de blauwdruk voor een nieuwe op spirituele waarden gebaseerde samenleving, waarin we werkelijk geluk zullen kennen.

Eckhart Tolle | Nederlands | 224 pagina's
Kies je product:
24,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Eckhart Tolle heeft in Een nieuwe aarde een duidelijke boodschap voor ons: het is vijf voor twaalf voor de mensheid en voor onze aarde. Tolle wijt dit aan ons ego-denken: het ego heeft een natuurlijke behoefte aan macht, tegenstand en vijanden. Dit heeft ons gebracht waar we nu zijn: aan de rand van de totale catastrofe gebracht.

Maar Tolle heeft ook goed nieuws: als we ons ego durven loslaten en collectief de sprong wagen naar een ander en zuiver bewustzijn, dan transformeren we naar een nieuwe samenleving waarin geluk de boventoon voert. Het is hoog tijd voor een collectieve bewustzijnstransformatie, waardoor we onze zwaarte en dichtheid verliezen, zodat we transparant worden voor het licht van bewustzijn.

Wat kunnen we doen om deze verschuiving in onszelf te versnellen? En hoe kunnen we het nieuwe, ontwakende bewustzijn herkennen? Op deze en andere wezenlijke vragen gaat Een nieuwe aarde in. Al lezende ervaren we dan de bewustzijnsverschuiving die in ons plaatsvindt. Gebaseerd op de inzichten uit zijn wereldwijde bestsellers De kracht van het NU, wijst Eckhart Tolle ons de weg naar het nieuwe spirituele tijdperk.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Eckhart Tolle
  • Vertaler(s)Peter Roelofsen
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Een nieuwe aarde (Hardback)
5.0
van de 5
Op basis van 2 reviews

Erg mooi en duidelijk. Tijdens het lezen van dit boek mijn eerste ‘ontwakings’ moment. Alles werd opeens heel erg duidelijk en er vielen veel puzzelstukjes op zijn plek. Absoluut een aanrader.

Meghann op 6 mrt 2023

Dit boek had ik natuurlijk al gelezen en herlezen, maar deze mooie uitvoering moest ik hebben. Echt een boek om te bewaren en steeds opnieuw in te lezen.

Josefien op 8 dec 2022