Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Als ik mijn ogen sluit (E-book)

'Als ik mijn ogen sluit' onthult het hartverscheurende verhaal van een vader op de rand van zijn geweten. Een aangrijpende roman over zelfopoffering en hoop.

Elizabeth Musser | Nederlands
Kies je product:
12,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

‘Als ik mijn ogen sluit’ van Elizabeth Musser is niet een gewone roman, maar een ode aan vergeving en genade.

Jason, het 6-jarige zoontje van Henry en Libby Blough, lijdt aan een ernstig hartdefect en moet binnenkort zijn vierde operatie ondergaan. Henry werkt bij een drukkerij en kan al die dure operaties niet van zijn loon betalen. Zonder dat zijn vrouw het weet, stelt hij zich beschikbaar als huurmoordenaar, net als zijn vader ooit deed.

Maar hij faalt. Josephine Bourdillon, de vrouw die hij had moeten vermoorden, is niet dood, maar ligt in coma. Ondertussen wordt Jase’ toestand kritiek. Wetend dat hij niet voor de mislukte opdracht betaald zal worden, probeert Henry Josephine opnieuw te vermoorden, maar haar ziekenhuiskamer wordt goed bewaakt en hij slaagt er niet in om bij haar te komen. Als hij thuiskomt, wacht zijn vrouw hem op met goed nieuws: het geld is binnen en Jase kan geopereerd worden. Henry is opgelucht, maar ook bezorgd. Waarom is hij toch uitbetaald?

Bemoediging speelt een grote rol in de romans van Elizabeth Musser. Eerder verschenen van haar hand onder andere de romans 'Het huis op de heuvel', 'Aan de andere kant van de bergen' en ‘Dichterbij dan je denkt’.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Elizabeth Musser
  • Vertaler(s)Hella Willering
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintKok

Reviews

Als ik mijn ogen sluit (E-book)
Schrijf als eerste een review!