Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789021046167_front_cover
1 / 2

De verborgen boekwinkel (E-book)

Een betoverend verhaal over de magie van boeken en boekwinkels, liefde en het vinden van je plek op deze wereld. Voor de lezers van Matt Haig, Sarah Penner en Nina George.

Evie Woods | Nederlands
Kies je product:
Pre-order
Het nieuwste e-book van Evie Woods verschijnt op 12-3-2024
Op de dag van verschijnen op je e-reader hebben? Reserveer dan nu bij Boekenwereld:
€ 12,99
Voeg dit e-book toe aan je winkelwagen en reken veilig en betrouwbaar af. Op 12-3-2024 ontvang je de downloadlink in je mailbox en account.
Veilig betalen met:

In een rustige straat in Dublin wacht een verborgen boekwinkel erop om gevonden te worden.

1921. Na haar vlucht voor uithuwelijking komt de Française Opaline terecht in Dublin. Daar vindt ze tot haar vreugde een prachtig pand en begint haar droomboekwinkel.

2021. Martha heeft haar gewelddadige man verlaten en begint opnieuw als inwonend huishoudster bij de eigenzinnige Madame Bowden in haar bijzondere huis in Dublin. Op een dag ontmoet ze Henry, een academicus op zoek naar een verloren manuscript van Emily Brontë, dat in een historische boekwinkel te vinden moet zijn. Maar hij kan de zaak nergens vinden. Martha besluit hem te helpen. Wat volgt is een zoektocht naar de verborgen boekwinkel, maar ook naar geluk, liefde en je plek vinden op deze wereld.

‘Het mooie van boeken,’ zei ze, ‘is dat ze je de moed geven om je een groter en beter leven voor te stellen dan je ooit had durven dromen.’

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Evie Woods
  • UitgeverijLuitingh-Sijthoff
  • ImprintLuitingh Sijthoff

Reviews

De verborgen boekwinkel (E-book)
Schrijf als eerste een review!