Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789021523545_front_cover
1 / 2

De levenslessen van Little Tree (Paperback)

Forrest Carter | Nederlands | 250 pagina's
24,00

Op voorraad

24/48uur

Veilig betalen met:

Little Tree groeit op bij zijn indiaanse grootouders in de bergen. Zij onderwijzen hem in de oude traditie van leven in harmonie met de natuur. Granpa leefde mèt het wild niet ervàn.

Little Tree krijgt onderwijs van zijn grootmoeder. Zij lenen elke maand opnieuw het woordenboek uit de bibliotheek om de woordenschat van de jongen uit te breiden. Als de inspectie Little Tree op het spoor komt, wordt hij in een internaat gestopt. De blanken proberen hem met strenge tucht op te voeden maar Little Tree maakt andere keuzes.

‘Sommige stukken stemmen verdrietig, sommige zijn erg geestig, sommige bijna niet te geloven, maar alles ademt een grote charme en sympathie.’ Atlantic

Een tedere herinnering aan de jeugd van de auteur wordt pleitbezorging voor een natuurlijke wijze van leven…een boek dat je bijblijft…warm, treffend, liefdevol...’ Booklist

Deze klassieker, die voor alle leeftijden geschikt is, werd verkozen tot het meest geliefde boek van studenten en boekhandelaren in Amerika en won de de Abby Award en Book of the Year Award. Hij werd verfilmd als The Education of Little Tree met o.a. James Oliver.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Forrest Carter
  • Vertaler(s)Auke Leistra, N. Hoogslag
  • UitgeverijFelix Uitgeverij B.V.
  • ImprintKosmos Uitgevers

Reviews

De levenslessen van Little Tree (Paperback)
Schrijf als eerste een review!