Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Denk je sterk (E-book)

Vergroot je zelfvertrouwen, verander je negatieve zelfbeeld en krijg grip op je gedachten. Het zelfhulpboek voor een gelukkig en compleet leven geschreven door psychologen Fred Sterk en Sjoerd Swaen.

Fred Sterk, Sjoerd Swaen | Nederlands | 288 pagina's
Kies je product:
16,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Zelfvertrouwen begint van binnen in je manier van denken en kan groeien door het contact met andere mensen. Denk je sterk van psychologen Fred Sterk en Sjoerd Swaen heeft bewezen dat het toepassen van cognitieve (gedachte)technieken duidelijk helpt bij het veranderen van een negatief zelfbeeld.

Voor meer vertrouwen in jezelf is het van groot belang dat je in het contact met anderen meer ruimte en bewegingsvrijheid ervaart. Aan deze nieuwe versie van Denk je sterk is een tweede deel Denk je zeker toegevoegd en vormen samen het handboek voor persoonlijke groei.

  • Deel 1: Denk je sterk is gericht op het veranderen en verbeteren van je binnenwereld, je gedachten en gevoel van zelfvertrouwen.
  • Deel 2: Denk je zeker is gericht op het veranderen en verbeteren van je buitenwereld, het contact met anderen en het leren omgaan met sociale onzekerheid.

De tijd en ervaring hebben geleerd dat beide delen elkaar aanvullen en eigenlijk bij elkaar horen. De beschreven technieken zijn aantoonbaar werkzaam en succesvol. Denk je sterk wordt inmiddels op grote schaal toegepast bij en naast psychotherapie en als zelfhulpmethode. Ook wordt het gebruikt als motivatieboek voor scholieren, studenten en het bedrijfsleven.

Fred Sterk en Sjoerd Swean schreven meerdere succesvolle zelfhulpboeken waaronder: Denk je positief en Denk je vrij.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Fred Sterk, Sjoerd Swaen
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintKosmos Uitgevers

Reviews

Denk je sterk (E-book)
Schrijf als eerste een review!