Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Zin (E-book)

Lust in je leven door schrijven

Een pen, papier, je huid en je haar: meer heb je niet nodig. En ZIN van Greetje Couwenbergh! Wat je zoekt, ligt letterlijk binnen handbereik. Laten we beginnen.

Geertje Couwenbergh | Nederlands | 129 pagina's
Kies je product:
12,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

ZIN van Geertje Couwenbergh is met recht een schrijfklassieker te noemen. Je krijgt zin en lust in je leven door te schrijven. Schrijven is de kunst van aandacht en een onmiskenbare vorm van liefhebben. Schrijven is liefde en zin ontdekken in wat er altijd al was.

Of je nu een doorgewinterde schrijver bent of nog nooit een pen hebt vastgepakt maakt niet uit. Als vergeten wie we zijn een Olympische sport was zouden we allemaal mogen meedoen.

Het enige wat je ervoor nodig hebt is een pen, papier, je huid en je haar. Meer niet! En ZIN natuurlijk. Alles wat je nodig hebt is letterlijk binnen handbereik. Ben je klaar om alles te vergeten wat je ooit hebt geleerd en je te herinneren wat je allang wist?

Deze nieuwe versie van ZIN is helemaal herzien en uitgebreid. Geertje Couwenbergh neemt je mee in haar liefde voor schrijven en of je nu een beginner of een expert bent: door schrijven krijg je ZIN in dit waanzinnige en soms onzinnige leven!

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Geertje Couwenbergh
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Zin (E-book)
Schrijf als eerste een review!