Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De Rijkste Man van Babylon (Hardback)

George Samuel Clason | Nederlands | 160 pagina's
14,95

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Wat is het geheim voor een rijk leven? Het heeft niet uitsluitend te maken met afkomst, geluk en intelligentie. Er zijn veel rijke mensen die hun school nooit hebben afgemaakt. Zo zijn er ook hoogopgeleiden die weinig geld verdienen. Waar ligt dat aan? Wat maakt het verschil? Hoe zit dat met jou? Verlang jij ook naar iets meer geld en vrijheid?

GOUDEN REGELS VOOR WELVAART EN WELZIJN

De rijkste man van Babylon legt op eenvoudige en praktische wijze de gouden regels uit voor rijkdom en welvaart. Arkad was die rijkste man van het oude Babylon. De koning vroeg hem om aan alle inwoners uit te leggen hoe zij hun eigen rijkdom konden verwerven. Velen worstelden met geldzorgen. Aan de hand van simpele, praktische adviezen helpt Arkad met het opbouwen van een gezonde financiële huishouding. In onze

huidige samenleving is dit nog steeds voor veel mensen een probleem, waardoor de kwaliteit van leven voor velen wordt beperkt. De tijden zijn dan wel veranderd, wij mensen zijn dat niet. Dat maakt de lessen uit dit boek zo actueel en waardevol voor deze tijd.

The Richest Man in Babylon (1926) verkocht meer dan 2 miljoen exemplaren. Deze moderne bewerking is geschreven door Sjors Sommer en Michael Pilarczyk, vertaler van de klassieker Think and Grow Rich en auteur van de bestseller Master Your Mindset.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)George Samuel Clason
  • Vertaler(s)Sjors Sommer
  • UitgeverijVan Lindonk & de Bres Special Projects
  • ImprintInvictus Publishing

Reviews

De Rijkste Man van Babylon (Hardback)
Schrijf als eerste een review!