Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De mens als ontwerp (Paperback)

Van evolutie door toeval tot transformatie door keuze, buitengewone ontdekkingen voor een gezonder en langer leven

De mens als ontwerp, van evolutie door toeval naar transformatie door keuze is het baanbrekende nieuwe boek van bestsellerauteur Gregg Braden.

Gregg Braden | Nederlands | 256 pagina's
Kies je product:
25,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

‘De mens als ontwerp, van evolutie door toeval naar transformatie door keuze’ is het baanbrekende nieuwe boek van bestsellerauteur Gregg Braden. In dit boek deelt hij buitengewone ontdekkingen voor een gezonder en langer leven.

Er duiken steeds meer aanwijzingen op dat we meer zijn dan het product van willekeurige mutaties of het resultaat van een toevallige samenloop van biologisch gunstige omstandigheden. Fossielen, DNA, grotschilderingen uit de Oudheid en grafheuvels zijn slechts een afspiegeling van wat er in het verleden is gebeurd. Ze vertellen niet waarom en hoe de dingen gebeurden. Zolang we niet terug in de tijd kunnen reizen, zullen we waarschijnlijk nooit helemaal achter het geheim van ons bestaan komen.

Onmiskenbaar is het gegeven dat de moderne mens zo’n 200.000 jaar geleden ‘opeens’ verscheen en dat er iets is gebeurd waardoor dit mogelijk werd. Er heeft toen een soort kwantumsprong plaatsgevonden, waardoor de mens over allerlei eigenschappen beschikt, die we als typisch menselijk beschouwen en die niet vanuit een evolutionair perspectief kunnen worden verklaard.

Dit baanbrekende boek vertelt dat nieuwe verhaal over de mens, voor het eerst in 300 jaar geschiedenis van de wetenschap, een verhaal dat een revolutionair en verrassend antwoord geeft op de tijdloze vraag naar wie we in wezen zijn. Nieuw DNA-onderzoek toont volgens Braden aan dat wij al vanaf het begin van de mensheid over die buitengewone mogelijkheden beschikken. Wij zijn zo ontworpen. Met die specifiek menselijke vermogens als intuïtie, empathie en liefde kunnen we onszelf en elkaar helen en onze wereld op een positieve manier beïnvloeden. We staan aan het begin van een mooiere toekomst!

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Gregg Braden
  • Vertaler(s)Ronald Hermsen
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

De mens als ontwerp (Paperback)
Schrijf als eerste een review!