Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Relaxed zwanger (E-book)

Wekelijkse oefeningen om fysiek en mentaal krachtig in jezwangerschap te staan

Heleen Cool, Mama Baas | Nederlands | 192 pagina's
14,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Een baby op komst! Eén van de meest ingrijpende levensveranderingen die iemand zich kan inbeelden? Én dit in een steeds drukker wordende wereld.
In het praktische boek Relaxed Zwanger bundelt Heleen wetenschappelijk onderbouwde technieken, stuk voor stuk tot in detail uitgelegd, om tot rust te komen. Daarnaast vind je heel wat informatie over de impact van een zwangerschap op het vrouwenlichaam.

Week na week ontdek je oefeningen om kwaaltjes een halt toe te roepen, om je fit te voelen in je lichaam en hoe je met stress en druk omgaat gedurende jouw zwangerschap zodat de baby een perfecte start krijgt in dit nieuwe leven.
Als kinesitherapeut en relaxatietherapeut, pilates docente en personal trainer voor pre- en postnataal is Heleen Cool dagelijks bezig met het fysieke en mentale welzijn van zwangere vrouwen. Bij haar tweede zwangerschap combineerde ze deze opleidingen om zich te verdiepen hoe je een relaxte zwangerschap tegemoet kan gaan samen met voldoende beweging. Deze wetenschappelijk aantoonbare voordelen zijn enorm voor jezelf maar nog groter voor je baby.

In dit boek vat ze alles samen met tal van experten zoals dr. Steven Laureys, Nina Mouton, Elke Notebaert, Jennifer Cnops en dr. Annelies Joos, tot een praktische gids om je krachtig te voelen en naar een positieve zwangerschap en bevalling toe te werken.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Heleen Cool, Mama Baas
  • UitgeverijTerra - Lannoo, Uitgeverij
  • ImprintLannoo

Reviews

Relaxed zwanger (E-book)
Schrijf als eerste een review!