Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789460945113_front_cover
1 / 1

Basisboek crossmedia concepting (E-book)

Indira Reynaert, Daphne Dijkerman | Nederlands | 174 pagina's
Kies je product:
45,50

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Steeds vaker worden diverse mediakanalen ingezet voor een bepaalde communicatiedoelstelling, waarbij gebruik gemaakt wordt van de specifieke kenmerken en mogelijkheden van deze kanalen, het mediagebruik en de participerende houding van de consument.

Basisboek crossmedia concepting geeft een eerste aanzet tot crossmediale theorievorming. Uitgebreid aan de orde komen de speerpunten van het crossmediaconcept: storytelling, usability, cocreatie, mediumspecificiteit en relevantie. Er wordt onderscheid gemaakt tussen een transmediaal (autonoom) concept en een geïntegreerd (afhankelijk) concept.

De tweede druk biedt de lezer meer handvatten bij het verzamelen van insights en meer verdieping op transmedia storytelling door een uitgebreide en vernieuwde casuïstiek. De vele casestudys in het boek en het materiaal op de website bij dit boek, crossmedialog.nl, helpen bij het ontwikkelen van een crossmediaal concept.

Basisboek crossmedia concepting richt zich op studenten van media- en communicatiestudies op universitair en hbo-niveau.

Indira Reynaert is docent aan de Universiteit Utrecht. Ze werkt als strateeg en opleider bij TheJaneway, het bedrijf voor onderzoek, expertadvies en professionele scholing op het gebied van Crossmedia Concepting en Transmedia Design.

Daphne Dijkerman is consultant op het gebied van crossmedia content, concepting en strategie, vanuit haar eigen bedrijf Explore Media.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Indira Reynaert, Daphne Dijkerman
  • UitgeverijKoninklijke Boom Uitgevers
  • ImprintBoom Lemma uitgevers

Reviews

Basisboek crossmedia concepting (E-book)
Schrijf als eerste een review!