Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Snurker word wakker (E-book)

Waarom snurken gevaarlijker kan zijn dan je denkt

Snurk jij? Kom dan in actie. Voor je partner is het fijn als er een einde komt aan jouw gesnurk. Voor jou is het mogelijk van levensbelang.

Ineke Custers | Nederlands | 128 pagina's
Kies je product:
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Snurk jij? Kom dan in actie. Voor je partner is het fijn als er een einde komt aan jouw gesnurk. Voor jou is het mogelijk van levensbelang. Snurken kan namelijk een symptoom zijn van apneu: dan stop je steeds even met ademen. Als je lichaam regelmatig te weinig zuurstof krijgt, raakt het beschadigd, met grote gevolgen voor je gezondheid. Apneu is een aandoening die naar schatting zeshonderdduizend Nederlanders hebben, waarvan zeker de helft dit nog niet weet.

Ineke Custers had jarenlang last van onverklaarbare klachten en extreme vermoeidheid tot ze de diagnose apneu kreeg. Daarmee begon voor haar de reis in de onbekende wereld van apneu. Toen had ze graag geleerd van de ervaringen van anderen. Omdat zo'n ervaringsverhaal er nog niet was, schreef ze het zelf. Met dit boek wil Ineke meer bekendheid geven aan apneu zodat anderen het sneller herkennen. Daarnaast wil ze met haar verhaal apneu­patiënten graag een hart onder de riem steken.

'Snurker word wakker! Een boek voor iedereen die snurkt of er van wakker ligt.'

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Ineke Custers
  • UitgeverijHaystack, Uitgeverij
  • ImprintUitgeverij Dialoog

Reviews

Snurker word wakker (E-book)
Schrijf als eerste een review!