Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Het meisje uit de trein (E-book)

Een aangrijpende Zuid-Afrikaanse roman over een zesjarig meisje dat de holocaust heeft overleefd, en haar traumatische verleden een plek probeert te geven.

Irma Joubert | Nederlands
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

'Het meisje uit de trein' van Irma Joubert begint in Polen. Het is 1944. Op een donkere nacht wordt ergens in een bos het broodmagere meisje Gretl gevonden. Ze wordt opgenomen in het straatarme gezin van Jakob Kowalsky. Gaandeweg komt Gretl tot rust en raken haar afschuwelijke herinneringen op de achtergrond. Dan is de oorlog voorbij. Jakob blijft in Polen, maar Gretl wordt geadopteerd door een gezin in Zuid-Afrika. Ze vindt er een thuis en is er gelukkig in de warme Afrikaanse zon. Maar 's nachts, in het koude donker, zijn er de nachtmerries... Wanneer Jakob naar Afrika komt en haar opzoekt, wordt Gretl opnieuw met het droevige geheim van haar verleden geconfronteerd. Een aangrijpend en meeslepend levensverhaal.

'Het meisje uit de trein' is het tweede deel van de trilogie 'Een veilig thuis', waartoe ook 'Het spoor van de liefde' en 'Tolbos' behoren.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Irma Joubert
  • Vertaler(s)Dorienke de Vries
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintMozaïek

Reviews

Het meisje uit de trein (E-book)
Schrijf als eerste een review!