Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789045211466_front_cover
1 / 1

The thin red line (E-book)

James Jones | Nederlands | 470 pagina's
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

The Thin Red Line is zo intens en ongrijpbaar, dat het veel lijkt op de oorlog die het beschrijft.' - The New York Times Book Review

'Gewaagd, direct en indrukwekkend... De personages zijn echt, de woorden zijn echt, de dood is echt, overal aanwezig en onmiddelijk.' - Los Angeles Times

De mannen van Charlie Company - 'Mad' 1st Sgt. Eddie Welsh, Pvt. 1st Class Don Doll, Pvt. John Bell, Capt. James Stein, Cpl. Fife, en tientallen net als zij - zijn vastberaden om koste wat kost het eiland Gualdalcanal in de Stille Oceaan op de Japanners te veroveren. Dit is hun verhaal: een huiveringwekkend en realistisch portret van hun helse beproevingen.

Van de met valstrikken vergeven moerassen, de ondoordringbare oerwouden tot de kapotgeschoten berghellingen, vechten de soldaten zich moeizaam voort tegen een vijand die geen voetbreedte toegeeft. Een vijand die zich liever doodvecht dan zich overgeeft.

The Thin Red Line werd door de bekroonde regisseur Terrence Malick verfilmd met onder andere George Clooney, Sean Penn en Woody Harrelson en werd genomineerd voor 7 Oscars.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)James Jones
  • UitgeverijXander Uitgevers B.V.
  • ImprintKarakter Uitgevers B.V.

Reviews

The thin red line (E-book)
Schrijf als eerste een review!