Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Einde van de opvoeding (E-book)

Het einde van de opvoeding van Jan Geurtz confronteert ouders met het fatale mechanisme om hun eigen jeugdproblemen te corrigeren in de opvoeding van hun kinderen.

Jan Geurtz | Nederlands
Kies je product:
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Jan Geurtz, bekend van Verslaafd aan liefde, laat in Het einde van de opvoeding zien dat de crisis in de opvoedkunde, maar vooral ook in de dagelijkse praktijk van het opvoeden, veroorzaakt wordt door een fundamentele fout in ons basisprincipe van het opvoeden. Terwijl we ons als ouders verantwoordelijk voelen voor het latere levensgeluk van onze kinderen, zijn we juist bezig hun huidige en toekomstige geluk te dwarsbomen.

Het einde van de opvoeding confronteert ouders met het fatale mechanisme om hun eigen jeugdproblemen te corrigeren in de opvoeding van hun kinderen, waarmee ze op een dieper niveau hun blokkades en beknellingen juist aan de volgende generatie overdragen. Met veel praktijkvoorbeelden en humor laat Jan Geurtz zien dat er een totaal andere manier van ‘opvoeden’ van kinderen mogelijk is.

Het einde van de opvoeding is bedoeld voor ouders en beroeps-opvoeders, maar ook voor oudere kinderen, en eigenlijk voor iedereen die nog weleens hinder ondervindt van zijn eigen opvoeding. En ondervinden we dat niet allemaal?

‘Word je ouder of ben je ouder en nog bezig met de “opvoeding” van je kinderen? Dan is dit het eerste boek dat je moet lezen.’ – Noeska Adriana Coaching

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Jan Geurtz
  • Uitgeverijambo | anthos uitgevers
  • ImprintAmbo

Reviews

Einde van de opvoeding (E-book)
Schrijf als eerste een review!