Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Het vrouwenhart (Paperback)

Janneke Wittekoek | Nederlands
Kies je product:
21,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Wereldwijd is de sterfte als gevolg van hart- en vaatziekten bij vrouwen nog steeds doodsoorzaak nummer één. Deze hartproblemen kunnen grotendeels worden voorkomen door een gezonde leefstijl en door inzicht te krijgen in je risicofactoren. Door het vroegtijdig signaleren en behandelen van vrouwenhart klachten kan veel leed worden bespaard. Maar er zijn wel belangrijke verschillen in klachtenpatronen en de manier waarop je vrouwenhart ziek kan worden. Dat vraagt om maatwerk voor jou als vrouw.

In deze volledig herziene en geactualiseerde editie van Het vrouwenhart geeft dr. Janneke uitleg over alle belangrijke man/vrouw-verschillen en geeft zij talloze tips en adviezen voor de juiste weg naar een betere hartgezondheid, toegankelijke uitleg over je hart, wat er mis kan gaan en hoe je dat herkent. Je leert naast het belang van gezond eten, voldoende bewegen en rust, wat de effecten van te veel stress, opgekropte emoties én een verstoorde hormonale balans op je hartgezondheid kunnen zijn.

Leer dr. Janneke beter kennen door haar persoonlijke verhaal te lezen: een verhaal over haar passie voor geneeskunde en het streven naar betere zorg voor vrouwen, wat uiteindelijk tot de oprichting van haar eigen kliniek heeft geleid.

Cardioloog en gezondheidswetenschapper dr. Janneke Wittekoek is eigenaar van de HeartLife Klinieken in Utrecht, een expertisecentrum voor hart en gezondheid dat speciale aandacht heeft voor het vrouwenhart.

Vanuit haar hart en gebaseerd op persoonlijke ervaringen én gesprekken met duizenden patiënten deelt cardioloog Janneke Wittekoek haar passie voor het vrouwenhart.

‘MIJN MISSIE IS OM VROUWENHARTEN BETER TE BEGRIJPEN, TE GENEZEN EN ERVOOR TE ZORGEN DAT ZE

NIET ZIEK WORDEN!’

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Janneke Wittekoek
  • UitgeverijUitgeverij Lucht

Reviews

Het vrouwenhart (Paperback)
Schrijf als eerste een review!