Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Badass habits (Hardback)

Adviezen om je voornemens om te zetten in goede gewoontes

Jen Sincero | Nederlands | 240 pagina's
Kies je product:
18,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Het nieuwste boek van deze #1 New York Times-bestsellerauteur: leer hoe je goede voornemens daadwerkelijk kunt omzetten in actie

We hebben allemaal wel goede voornemens of bepaalde gewoonten die we willen afleren. Maar mensen houden niet van verandering en daarom is stoppen met een slechte gewoonte of beginnen met iets nieuws zo ingewikkeld. Jen Sincero ontleedt op heldere en geestige manier hoe het komt dat we nog steeds niet elke dag flossen of niet kunnen stoppen met roken. Maar het gaat verder dan dat: ze leert ook dat het aanleren van gezonde gewoonten te maken heeft met je grenzen duidelijk aangeven en nee zeggen. En ze laat zien wat gewoonten te maken hebben met onze verlangens, onze overtuigingen en onze angsten.

Badass habits leert je hoe je je brein kunt trainen het beste uit jezelf te halen, en bevat een stapsgewijze 21-daagse handleiding voor het stoppen met gewoonten die slecht voor je zijn en voor het ontwikkelen van gewoonten die belangrijk voor je zijn. Of het nou gaat om meer sporten, gezonder eten, meer aandacht hebben voor je kinderen, vaker nee zeggen of het stoppen van negatieve gedachten.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Jen Sincero
  • Vertaler(s)Jonas de Vries
  • UitgeverijMeulenhoff Boekerij B.V.
  • ImprintBoekerij

Reviews

Badass habits (Hardback)
Schrijf als eerste een review!