Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Hallo Nu (E-book)

Ontdek een onweerstaanbare tijdloze liefde in Hallo nu van literair talent Jenny Valentine

Jenny Valentine | Nederlands | 192 pagina's
12,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

In Hallo nu vertelt prijswinnend auteur Jenny Valentine (Door het vuur, Gebroken soep, Op zoek naar Violet Park) een onweerstaanbaar verhaal over een tijdloze liefde.

Jude gelooft niet in de liefde. Noch in magische ervaringen. Het leven is een aaneenschakeling van kleurloze dagen. Wanneer Judes moeder haar baan verliest, verhuizen ze naar een dorpje aan de kust, waar ze hun nieuwe huis moeten delen met een rare oude man. Meer dan ooit voelt Jude zich alleen en misplaatst.

Tot de ongelooflijk knappe Novo opeens in het dorp verschijnt. Novo is anders, magisch. Hij is een tijdreiziger en weet maar al te goed dat ‘nu’ vergankelijk is en dat je niet te veel energie in een moment moet steken.

Jude en Novo krijgen een hechte band. Maar dan gaat alles afschuwelijk mis en worden ze geconfronteerd met een onmogelijke vraag: hoeveel zijn ze bereid op te offeren voor de liefde?

Jenny Valentine schrijft spraakmakende coming-of-ageromans. Haar werk is bekroond met veel gerenommeerde prijzen, waaronder de Guardian Children’s Fiction Prize.

‘Valentines personages zijn onvergetelijk.’

Mirjam Noorduijn, NRC Handelsblad

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Jenny Valentine
  • UitgeverijLuitingh-Sijthoff
  • ImprintLuitingh Sijthoff

Reviews

Hallo Nu (E-book)
Schrijf als eerste een review!