Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Lucca (E-book)

met zijn typerende precisie en prachtige proza schetst Grøndahl een richtingloze generatie

Jens Christian Grøndahl | Nederlands | 319 pagina's
Kies je product:
11,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Lucca, een tweeëndertigjarige actrice, raakt betrokken bij een auto-ongeluk. Wanneer ze na de operatie bijkomt, is ze tot haar verbijstering blind geworden en lijdt ze aan geheugenverlies. In haar eenzaamheid, versterkt door het scheidingsverzoek van haar man, wendt ze zich tot haar behandelend arts Robert. Hij heeft net een scheiding achter de rug en verkeert in een emotionele leegte waar alleen zijn dochter Lea en klassieke muziek soelaas voor bieden. Lucca en Robert voelen zich gaandeweg steeds sterker tot elkaar aangetrokken.

Met zijn typerende precisie en prachtige proza schetst Jens Christian Grøndahl in Lucca een raak beeld van een generatie die richtingloos van de ene relatie in de andere duikt, op zoek naar vervulling en geluk.


'Met een grote diversiteit aan gebeurtenissen en personages schetst de auteur spannend, uiterst geraffineerd en vol sarcasme het tijd- en mensbeeld van een generatie zonder richting en met een chronisch tekort aan herinneringsvermogen: een herkenbaar en kritisch beeld van de generatie van de dertigers en veertigers van rond 2000.' NBD Biblion

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Jens Christian Grøndahl
  • Vertaler(s)Gerard Cruys
  • UitgeverijMeulenhoff Boekerij B.V.
  • ImprintJ.M. Meulenhoff

Reviews

Lucca (E-book)
Schrijf als eerste een review!