Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789045203812_front_cover
1 / 2

Zomerdruk (E-book)

Jet van Vuuren | Nederlands | 292 pagina's
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Ze had het eerder gedaan. Tot tweemaal toe was het gelukt. Waarom zou het niet weer lukken? Die hond. Die onrustverstoorder. Hij zou er als eerste aangaan.

Het is zaterdag in het hoogseizoen, de dag waarop het zomerse Waddeneiland volstroomt met nieuwe toeristen. Al dagen is het eiland in de ban van een hittegolf die behalve voor veel strandplezier bij sommige permanente bewoners van het eiland ook voor behoorlijk wat stress zorgt.

Zo ook bij Helen, een wat eenzelvige maar aantrekkelijke vrouw van zestig, die zich sinds haar VUT als bibliothecaris voorgoed op een eiland heeft gevestigd. Helen leeft een teruggetrokken leven met haar kat en haar plantenboeken en leeft in harmonie met haar omgeving en de oorspronkelijke eilanders.

Tot die bewuste zaterdag, de dag waarop er nieuwe huurders komen in het vakantiehuisje naast Helen. Een vader, zijn twee dochters en hun hond. Als ze de stem van Simon, de man, hoort, raakt dat in Helen een diep weggestopt trauma. Ze meent de stem van haar man te herkennen die ze vijf jaar geleden heeft vermoord. De man die haar leven tot een hel heeft gemaakt. In één klap komen alle herinneringen aan haar verknipte leven omhoog. Niet alleen aan haar man die heeft ze vermoord, ook aan haar broer die door haar toedoen is verongelukt met zijn auto.

Helen besluit dat ook deze man, Simon, gestraft moet worden én uit de weg geruimd

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Jet van Vuuren
  • UitgeverijXander Uitgevers B.V.
  • ImprintKarakter Uitgevers B.V.

Reviews

Zomerdruk (E-book)
Schrijf als eerste een review!