Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Ambers ezeltje (E-book)

Julian Austwick, Tracy Austwick | Nederlands | 246 pagina's
Kies je product:
7,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Shocks de ezel wordt voor dood achtergelaten op een boerderij in Ierland. De mensen van de ezelopvang die hem komen redden hebben nog nooit zo'n ernstig geval van verwaarlozing meegemaakt. Shocks' eigenaars hebben bleekmiddel in de wonden gegooid en hem stervend achtergelaten, vastgebonden aan een paal.

Amber wordt veel te vroeg geboren en met spoed geopereerd. Haar ouders krijgen te horen dat hun dochter een hersenverlamming heeft en nooit zal kunnen praten. Ambers beangstigende isolement drijft haar ouders tot wanhoop en alleen haar tweelingzusje Hope heeft contact met haar. Tot Amber naar een therapiecentrum in Birmingham wordt gestuurd.

Daar ontmoeten Shocks en Amber elkaar - twee gebroken zielen die onmiddellijk een band vormen. Terwijl de tijd verstrijkt helen ze elkaars wonden, Amber en Shocks worden sterker en krijgen zelfvertrouwen. Dankzij de ritjes op Shocks' rug worden Ambers spieren steviger en overtreft ze de verwachtingen van alle dokters. Dankzij Amber bloeit Shocks op en wordt hij de populairste ezel van het hele therapiecentrum.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Julian Austwick, Tracy Austwick
  • Vertaler(s)Marjet Schumacher
  • UitgeverijOveramstel Uitgevers
  • ImprintThe House of Books

Reviews

Ambers ezeltje (E-book)
Schrijf als eerste een review!