Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Hoogteverschillen (E-book)

Julian Barnes | Nederlands | 1 pagina's
Kies je product:
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Je voegt twee dingen samen die nog niet eerder zijn samengevoegd. En de wereld is veranderd. Mensen hebben het op dat moment misschien niet in de gaten, maar dat doet er niet toe. De wereld is hoe dan ook veranderd.

Je voegt twee mensen samen die nog niet eerder zijn samengevoegd. Dan wordt, op enig moment, vroeg of laat, om de een of andere reden, een van de twee weggenomen. En wat wordt weggenomen is groter dan de som van wat er eerst was.

Het nieuwe boek van Julian Barnes gaat over luchtballonnen, fotografie, liefde en verdriet, over het samenvoegen van twee dingen, en twee mensen, om ze vervolgens uit elkaar te rukken.

In 2008 verloor Julian Barnes zijn geliefde vrouw na dertig jaar huwelijk. Zijn nieuwe boek gaat over die liefde en zijn verdriet, en over de onbetrouwbaarheid van onze herinneringen.

Maar eerst gaat het over luchtballonnen en fotografie, twee dingen die in de negentiende eeuw bij elkaar werden gevoegd. Daardoor kon de mens ineens nieuwe hoogtes verkennen, maar ook tot ongekende dieptes vallen.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Julian Barnes
  • Vertaler(s)Ronald Vlek
  • UitgeverijAtlas Contact
  • ImprintAtlas Contact

Reviews

Hoogteverschillen (E-book)
Schrijf als eerste een review!