Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Het wilde eiland 2 - Vuurlicht (E-book)

In Vuurlicht, het tweede deel in de Wilde eiland-serie van Karen Swan, verliest Mhairi haar hart aan een man die nooit de hare zal zijn. Voor fans van Lucinda Riley, Delia Owens en Santa Montefiore.

Karen Swan | Nederlands | 333 pagina's
Kies je product:
11,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

In Vuurlicht, het tweede deel in de Wilde eiland-serie van bestsellerauteur Karen Swan, is het de zomer van 1929 en Mhairi MacKinnon is wanhopig op zoek naar een echtgenoot. Op het kleine, afgelegen St Kilda zijn haar opties beperkt. Via haar buurman kan ze mee naar het naastgelegen eiland Harris tijdens de laatste oversteek van het jaar, voordat St Kilda in de herfst door de ruige zee afgesloten wordt van de buitenwereld.

Als Mhairi terugkeert heeft ze haar hart verloren – maar niet aan haar kersverse verloofde. In plaats daarvan is ze hartstochtelijk verliefd op een man die nooit de hare zal zijn, en bovendien wordt ze na de winter op Harris verwacht, om daar voorgoed bij een vreemdeling te gaan wonen. Dan wordt bekend dat St Kilda zal worden geëvacueerd, waardoor Mhairi en haar geliefde een paar maanden uitstel krijgen. Maar behalve romantische gestolen uren brengt de zomer ook hartzeer voor Mhairi en haar vriendinnen Effie en Flora. En als er een lichaam wordt gevonden op het verlaten eiland, heeft dit voor alle drie grote gevolgen..

De Wilde eiland-reeks van Karen Swan is een wervelende serie vol drama, spanning en mysterie, met sterke vrouwen in de hoofdrol. Voor de fans van Lucinda Riley, Delia Owens en Santa Montefiore.

‘Dit is een boek waar je zo lang mogelijk van wilt genieten, maar ook in één ruk wilt uitlezen.’ ‒ Jill Mansell

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Karen Swan
  • Vertaler(s)Ireen Niessen
  • UitgeverijXander Uitgevers B.V.
  • ImprintXander Uitgevers B.V.

Reviews

Vuurlicht (E-book)
Schrijf als eerste een review!

Andere delen uit de serie Het wilde eiland

isbn-9789401619233_front_cover
11,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)