Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Onzichtbare wonden (E-book)

Bevrijd jezelf uit een ongelukkige en ondermijnende relatie

Bevrijd jezelf uit een ongelukkige en ondermijnende relatie met 'Onzichtbare wonden' van Kay Douglas.

Kay Douglas | Nederlands | 226 pagina's
Kies je product:
14,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Onzichtbare wonden van Kay Douglas gaat over de emotionele reis van wie de kracht vindt zichzelf uit relatieverstrikkingen te bevrijden. Wie in een ongelukkige, destructieve relatie zit, ziet dit zelf niet altijd en staat vaak alleen. Of het nu gaat om een verbaal overweldigende of fysiek gewelddadige partner, overmatige controle of emotioneel misbruik, dit boek kan je helpen je leven terug te winnen en te herstellen van de impact op je(mentale) gezondheid.

Kay Douglas, zelf ervaringsdeskundige en psychotherapeut, helpt je met dit boek stap voor stap op weg. Ze begon met het schrijven van haar eigen verhaal, maar breidde dit al snel uit met de ervaringsverhalen van vele andere dappere vrouwen. De verhalen verschilden, maar de patronen, machtsdynamiek en controle kwamen overeen. Wanneer jij jezelf hierin ook herkent, is dit boek een onmisbare gids om jezelf te bevrijden uit de verstrikkingen waarin je je bevindt.

Met vele handige checklists, tips, herkenbare verhalen en duidelijke aanwijzingen voor vrienden en professionals over hoe zij met jouw situatie moeten omgaan.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Kay Douglas
  • Vertaler(s)Geraldine Damstra
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Onzichtbare wonden (E-book)
4.0
van de 5
Op basis van 1 review

Een taboedoorbrekend boek dat op hele open, heldere en persoonlijke wijze inzicht geeft over schadelijke relaties. De persoonlijke verhalen zijn soms hartverscheurend, maar geven ook hoop en kracht.

Kim Coenen op 11 aug 2023