Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De wind in de wilgen (E-book)

De beroemde klassieker in een nieuwe vertaling, met de originele tekeningen van Winnie de Poeh-illustrator Ernest H. Shepard.

Kenneth Grahame | Nederlands | 128 pagina's
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Het is lente. Aan de oever van de rivier genieten Mol en Rat van het zorgeloze leven. Ze picknicken, maken tochtjes in Rats roeiboot, en Rat vertelt Mol alles over de wijde wereld. Bijvoorbeeld over het Wilde Woud, waar gevaarlijke dieren wonen, over Das, die nooit bezoek wil, en over de rijke Pad, die in het mooiste en grootste huis in de omtrek woont.

Pad heeft de ene bevlieging na de andere. Als de vrienden met Pads splinternieuwe woonwagen van de weg worden gereden door een auto, raakt Pad helemaal bezeten van deze razendsnelle manier van reizen. En vanaf dat moment kan hij nog maar aan één ding denken: hij moet en zal ook een auto bemachtigen…Generaties zijn opgegroeid met dit tijdloze verhaal over vriendschap, trouw en optimisme. Door de jaren heen zijn er wereldwijd miljoenen exemplaren van verkocht, en er zijn bewerkingen van gemaakt voor toneel en film. Deze editie werd opnieuw vertaald en helemaal in kleur geïllustreerd.

Voorlezen vanaf circa 6 jaar.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Kenneth Grahame
  • UitgeverijWPG Kindermedia
  • ImprintPloegsma

Reviews

De wind in de wilgen (E-book)
Schrijf als eerste een review!