Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789462721081_front_cover
1 / 1

Integere types doen niet aan marketing (E-book)

Overtuigend zakelijk bloggen

Kiki Verbeek | Nederlands
Kies je product:
17,00

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Ben je onvoldoende zichtbaar als professional? Heb je veel te bieden, maar te weinig klanten? En houd je er eigenlijk niet van om jezelf te verkopen? Met enige regelmaat bloggen gaat je helpen. Het is de ideale vorm van acquisitie voor mensen die met mensen werken, met hart voor hun vak en innerlijke gedrevenheid.

Met Integere types doen niet aan marketing in de hand bouw je aan een stevige weblog waarmee je jezelf zichtbaar, herkenbaar en aantrekkelijk maakt voor je doelgroep. Of je het altijd al van plan was of niet, nu ga je het daadwerkelijk doen: overtuigend zakelijk bloggen.

Bloggen is een vorm van contentmarketing: je dienst of product verkopen door waardevolle inhoud weg te geven. Precies daarom is bloggen bijzonder geschikt voor trainers, coaches en adviseurs: juist zij gaan en staan voor inhoud, zij werken met mensen én met hart voor hun vak. Bloggen sluit naadloos aan bij deze drijfveren.

Dit boek is een oproep aan trainers, coaches, adviseurs: laat je niet afschrikken door schreeuwerige marketing. Erger je er ook niet aan. Marketing is niet vies. Marketing gaat over zichtbaarheid. Waarde weggeven. Je hóeft niet te schreeuwen als je dat niet wilt. Ga bloggen.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Kiki Verbeek
  • UitgeverijUitgeverij Thema

Reviews

Integere types doen niet aan marketing (E-book)
Schrijf als eerste een review!