Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Radicale transformatie (Paperback)

Op weg naar spirituele volwassenheid met het Deep Liberation Process

Doe definitief afstand van ingesleten patronen, triggers en overtuigingen tijdens het krachtige Deep Liberation Process van Langston Kahn in 'Radicale transformatie'. Ruim die oude pijn op!

Langston Kahn | Nederlands | 336 pagina's
Kies je product:
25,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Radicale transformatie van Langston Kahn, een sjamaan uit New York, is het antwoord op de verwarring van deze tijd. Tijdens het krachtige Deep Liberation Process, vol sjamanistische tools, laat de auteur ons definitief afstand doen van ingesleten patronen, triggers en overtuigingen. Het is de weg naar spirituele volwassenheid en een radicaal nieuw verhaal over wie wij ten diepste zijn.

Langston Kahn laat in zijn stevige boek zien hoe we emotioneel en spiritueel volwassen kunnen worden. Hoe we stap voor stap kunnen veranderen: onszelf en daarmee ook de wereld. Kahn is ervan overtuigd dat als wij onszelf bevrijden, van oude overtuigingen, verhalen, trauma’s en vastgeroeste patronen, radicale transformatie mogelijk is. Hij maakt dit concreet met nieuwe basisvaardigheden die we niet op school leren. Kahn heeft ze gebundeld in het Deep Liberation Process, dat is gebaseerd op de tijdloze wijsheid van de sjamanistische traditie. Het is een verzameling krachtige (visualisatie)technieken voor een grondige energetische schoonmaak.

Radicale transformatie is dan ook een echt werkboek, want een mooiere, duurzamere en rechtvaardigere wereld begint bij jezelf. Om precies te zijn: met werken aan jezelf. Het Deep Liberation Process pakt het lijden bij de wortels aan, zodat niet alleen jij, maar de hele planeet er voorgoed van verlost is!

‘Dit boek is voor mensen die niet alleen van hun symptomen af willen, maar die helemaal naar de oorsprong van de pijn in hun leven willen gaan. Dit boek is voor mensen die niets minder willen dan hun authentieke en ware aard totaal en volkomen bevrijden. Dit boek is voor mensen die afstammelingen willen die met respect en dankbaarheid op hen terugkijken, omdat ze een nieuwe weg zijn gegaan en nieuwe keuzes hebben gemaakt.’

De oefeningen uit dit boek zijn beschikbaar als luisterboek: Oefeningen en visualisaties bij Radicale transformatie.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Langston Kahn
  • Vertaler(s)Ananto Dirksen
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Radicale transformatie (Paperback)
Schrijf als eerste een review!