Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789026342837_front_cover
1 / 2

Huisarrest (E-book)

Dagboek van een documentairemaker in lockdown

Zoals iedereen zat ook Louis Therou in lockdown en dus thuis tijdens de Coronapandemie. Huisarrest is zijn openhartige en hilarische dagboek in die tijd van zijn bizarre en hectische gezinsleven

Louis Theroux | Nederlands | 230 pagina's
Kies je product:
10,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

De populaire en succesvolle Louis Theroux is weer terug, nu met Huisarrest!

Constant je best doen om een goede ouder te zijn is een stuk zwaarder dan het maken van een tv-programma. Zoals miljoenen anderen moest ook Louis Theroux zijn plannen in de ijskast zetten vanwege corona. Omdat hij niet langer kon ontsnappen naar de pornosets en zwaarbeveiligde psychiatrische inrichtingen waar hij zich als journalist thuis voelt, besloot hij verslag te doen van een plek waar nog veel meer gevaar op de loer lag: zijn eigen huis tijdens een pandemie.

Huisarrest is een openhartig, hilarisch en hartverwarmend dagboek van Louis’ bizarre en stressvolle gezinsleven in tijden van corona: een echtgenote die zich ergert aan zijn obsessie met Joe Wicks’ dagelijkse workouts, twee tienerzonen die vastgeklonken zitten aan hun schermen en een vijfjarige die ongemerkt video’s de wereld instuurt via TikTok.

Daarnaast vertelt Louis over de lancering van zijn podcast Grounded, en over zijn documentaire over Tiger King Joe Exotic en richt hij zijn pijlen op extreemrechts.

Huisarrest is Louis Theroux op zijn scherpst, waarbij hij zichzelf de vraag stelt waarom er een pandemie voor nodig was om in te zien dat wat er werkelijk toe doet, al die tijd al vlak voor hem stond.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Louis Theroux
  • Vertaler(s)Pon Ruiter, Onno Voorhoeve
  • Uitgeverijambo | anthos uitgevers
  • ImprintAmbo|Anthos

Reviews

Huisarrest (E-book)
Schrijf als eerste een review!