Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De roes van het heden (E-book)

Zijn beste columns gebundeld. Samengesteld en van een voorwoord voorzien door Christophe Vekeman.

Luc De Vos | Nederlands | 224 pagina's
Kies je product:
6,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

In 'De roes van het heden' zijn de beste columns van Luc De Vos gebundeld. Een deel daarvan verscheen nog niet eerder in boekvorm. Samensteller Christophe Vekeman, die ook het voorwoord verzorgde, richtte een prachtig monument op voor de literaire nalatenschap van Luc De Vos.

‘Ik sprak: “Beste vriend, luister eens goed. Ga er eens voor zitten, ik zal u uitleggen hoe dat komt. Goed opletten, kerel, dan leert gij ook wat bij op geschiedkundig en filosofisch vlak. Gij zijt nooit te oud om te leren, vrolijke losbol die gij zijt!

De wereld zit als volgt in elkaar: in deze hooghartige hedonistische samenleving wentelen wij ons als onbesuisde kinderen in de roes van het heden. Wie, zo vraag ik u, wenst nog in het licht van de toekomst te leven. De mensen, zij leven maar raak en denken niet aan morgen.”’

Op 29 november 2014 stierf Luc De Vos geheel onverwacht. Daarmee dompelde hij Vlaanderen maar ook Nederland in rouw. Meer dan vijfentwintig jaar lang schreef hij parels van liedjesteksten en zong hij zich de ziel uit zijn lijf met zijn band Gorki. Daarnaast publiceerde hij veelgelezen columns, verhalen en romans.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Luc De Vos
  • UitgeverijAtlas Contact
  • ImprintAtlas Contact

Reviews

De roes van het heden (E-book)
Schrijf als eerste een review!