Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789025770655_front_cover
1 / 2

Ons kasteel aan zee (E-book)

Lucy Strange | Nederlands | 232 pagina's
Kies je product:
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

'Ons kasteel aan zee' is een betoverend verhaal dat zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het werd bekroond met een Zilveren Griffel.

Petra is de dochter van een vuurtorenwachter. Samen met haar ouders en zus woont ze in de vuurtoren, die ze liefkozend 'ons kasteel' noemen. Petra's wereld bestaat uit avonturen in verborgen tunnels en griezelige verhalen over zeemonsters. Maar aan die zorgeloze jeugd komt een eind als de Tweede Wereldoorlog uitbreekt. De oorlog is ook in de vuurtoren voelbaar, en al snel beginnen er scheurtjes te ontstaan in het gelukkige gezin. Petra doet alles wat ze kan om de geheimen van het gezin te ontrafelen.

'Ons kasteel aan zee' is een beeldrijk en betoverend verhaal waarin Lucy Strange de ruwe werkelijkheid prachtig verweeft met oude legendes en de fantasie van een fijngevoelig meisje.

De beeldschone verhalen van Lucy Strange zijn alles wat je van goede kinderboeken verwacht: soms poëtisch, soms beklemmend, maar altijd ontroerend en troostend. In het Verenigd Koninkrijk geldt ze als een van de belangrijkste jeugdboekenauteurs, en ook in Nederland wordt haar werk hoog gewaardeerd: 'Ons kasteel aan zee' werd in 2021 bekroond met een Zilveren Griffel.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Lucy Strange
  • Vertaler(s)Aleid van Eekelen-Benders
  • UitgeverijGottmer Uitgevers Groep b.v.
  • ImprintGottmer

Reviews

Ons kasteel aan zee (E-book)
Schrijf als eerste een review!