Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Tijgerlelie (E-book)

Tweevoudig Gouden Strop-winnaar Marion Pauw komt met een ijzersterke nieuwe thriller: Tijgerlelie.

Marion Pauw | Nederlands | 270 pagina's
Kies je product:
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

'Een fantastische thriller zoals we die van haar gewend zijn.' - Nouveau

'Pauw schrijft duistere gedrufde verhalen, die opvallen door hun goede stijl en humor.' - NRC

'Haar psychologische inzicht in karakters en complexe groepsdynamiek is wat het boek echt boven andere thrillers doet uitstijgen.' - Susan Smit

Een vriendengroep is fantastisch. Tot die zich tegen je keert.

Vol enthousiasme vertrekt de half-Spaanse Lili met haar vijf huisgenoten naar de Pyreneeën. Haar oom heeft haar gevraagd twee maanden op El Refugio te passen, zijn hotel dat in de wintermaanden door hevige sneeuwval afgesloten raakt van de bewoonde wereld. Op het allerlaatste moment besluit een van de huisgenoten een oude schoolvriendin mee te vragen, de flamboyante Monica. De rest reageert welwillend, maar door Monica’s aanwezigheid verandert de groepsdynamiek en er ontstaat een toxische sfeer. Lili valt steeds meer buiten de groep en op een avond loopt het zo vreselijk uit de hand dat er een dode valt.

Zeventien jaar later kampt Lili mentaal nog steeds met de gevolgen van het traumatische verblijf in de Pyreneeën. Als ghostwriter leidt ze een anoniem en geïsoleerd bestaan en antidepressiva houden haar op de been. Wanneer een van Lili’s oud-huisgenoten zelfmoord pleegt, besluit ze de anderen te confronteren met het verleden.

'Indringende thriller.' - Margriet

'Een retepsannend boek. Ik heb Tijgerlelie in één avond uitgelezen.' - Angela Groothuizen'Marion Pauw stelt nooit teleur.' - AD Mezza (boekverkoopster Boekhandel Thomas, Bergen)

'Nagelbijtend spannend.' - TrosKompas

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Marion Pauw
  • Uitgeverijambo | anthos uitgevers
  • ImprintAmbo|Anthos

Reviews

Tijgerlelie (E-book)
5.0
van de 5
Op basis van 1 review

Spannende, originele en goede pageturner! Marion Pauw heeft de thema's groepsdruk, trauma en vriendschap in een mooie en goede verhaallijn gegoten die diepgang heeft. Geweldig!

Kim Coenen op 31 jul 2023