Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De hele olifant in beeld (Paperback)

inzicht in het bestaan en de werking van Universele Wetten en de Gulden Snede

De hele olifant in beeld: een synthese van de gemeenschappelijke inzichten van vele wijsheidstradities én recente baanbrekende wetenschappelijke ontdekkingen!

Marja de Vries | Nederlands | 360 pagina's
Kies je product:
32,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Marja de Vries biedt met De hele olifant in beeld inzicht in het bestaan en de werking van Universele Wetten en de Gulden Snede. Het boek is een synthese van de gemeenschappelijke inzichten van vele verschillende wijsheidstradities en recente baanbrekende wetenschappelijke ontdekkingen die met deze eeuwenoude inzichten overeenstemmen.

De Vries maakt zo in feite een geheel nieuw wereldbeeld zichtbaar. Het wordt mogelijk om te begrijpen wat er nodig is om de balans in zowel onszelf als de wereld te herstellen. Omdat deze wetmatigheden een universeel karakter hebben, zijn ze van toepassing op alle aspecten van ons individuele en maatschappelijke leven.

De wetmatigheden kunnen dan ook gebruikt worden als uitgangspunt bij alle persoonlijke en maatschappelijke vernieuwingen, die tot doel hebben meer in harmonie te zijn met onszelf en met het grotere geheel.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Marja de Vries
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

De hele olifant in beeld (Paperback)
Schrijf als eerste een review!