Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Badhoeve 1 - Lied van wind en water (E-book)

Lied van wind en water is het eerste deel van de Badhoeve-trilogie, een historische romanreeks van topauteur Marja Visscher over boerderij De Badhoeve en haar bewoners.

Marja Visscher | Nederlands | 185 pagina's
7,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Advocaat Jacob Amersfoordt verliest zijn vrouw in het kraambed. Door verdriet en gemis gooit hij het roer om. Hij sluit zijn woning aan de Prinsengracht voor een reis met zijn boot. Op het rustige water maakt hij plannen om grond te kopen in de zojuist drooggelegde Haarlemmermeerpolder. Hij heeft een landgoed voor ogen met de meest moderne landbouwmechanisatie. Teruggekomen in Amsterdam ontmoet hij tijdens een concert de bekende componiste-pianiste Hermina Dijk. Er ontstaat al snel een liefdesrelatie. Maar de geëmancipeerde Hermina voelt er weinig voor om de concertzalen los te laten. Een toekomst als boerin op de Badhoeve is een weinig aanlokkelijk uitzicht. Wanneer Jacob alleen nog aandacht lijkt te hebben voor de ontwikkeling van het landgoed vlucht Hermina naar Parijs.

Lied van wind en water is het eerste deel van de Badhoeve-trilogie, is het eerste deel van De Badhoeve-trilogie, een historische romanreeks over boerderij De Badhoeve en haar bewoners.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Marja Visscher
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintZ&K

Reviews

Lied van wind en water (E-book)
Schrijf als eerste een review!

Andere delen uit de serie Badhoeve

isbn-9789020537123_front_cover
7,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

isbn-9789401914833_front_cover
7,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)