Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789492284303_front_cover
1 / 2

Uit liefde voor het paard (Paperback)

Terug kijken, vooruit kijken

Mark Rashid | Nederlands | 208 pagina's
22,95

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

We hebben de neiging om naar uiterlijke fysieke veranderingen te zoeken, maar zelden naar innerlijke veranderingen. Toch zijn het de innerlijke veranderingen die leiden tot uiterlijke veranderingen – in onszelf en onze partners.

Dit geldt ook voor horsemanship. We leren om naar uiterlijke veranderingen te kijken bij de paarden waarmee we werken, maar letten nauwelijks op de innerlijke veranderingen. Zelfs als we wel naar de innerlijke veranderingen in het paard kijken, letten we zelden op wat er in onszelf gebeurt.”

Meer dan 30 jaar geleden kwam het eerste boek, Considering the horse, van de gerenommeerde paardenman Mark Rashid uit. Hierin deelde hij zijn ervaringen met paarden en mensen, terwijl hij op een verhalende manier subtiel praktische lessen over horsemanship en het leven gaf en daarmee over de hele wereld gehoor vond.

Rashid staat nu stil bij alles wat er sinds de publicatie van dat eerste boek is gebeurd. Hij neemt lezers mee op reis om nieuwe ingangen te vinden voor onze pogingen beter gezelschap en verzorgers voor paarden te worden. Met zijn bedachtzame levenslange onderzoek van leiden door voordoen stimuleert hij ons allemaal na te denken over hoe ver horsemanship is ontwikkeld en hoe schitterend de toekomst van horsemanship kan zijn.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Mark Rashid
  • Vertaler(s)Lily Peters
  • UitgeverijBloemendal Uitgevers B.V.

Reviews

Uit liefde voor het paard (Paperback)
Schrijf als eerste een review!