Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De koffiesalon 4 - De kerstspecial (E-book)

Kerst, koffie en een vleugje liefde. Een kerstverhaal om van te smullen!

Marloes Berghege | Nederlands
2,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

De kerstspecial van Marloes Berghege is het nieuwste deel in de bestsellerserie De koffiesalon. Zal Hanneke haar droomkerst hebben met Sil?

Hanneke kijkt reikhalzend uit naar haar allereerste kerst met Sil. Een royaal versierde kerstboom, romantisch samen kerstkoekjes bakken, onder een dekentje op de bank kerstfilms bingen… Ze kan niet wachten! Toch is dat precies wat ze iedere keer weer moet doen, want er moet ook nog gewerkt worden. En sinds Sil mede-eigenaar is geworden van Boon is dat alles wat hij lijkt te doen.

Ondertussen komt Keet, een nieuwe medewerker van Boon, naar de stad met hoop op een nieuw begin. Wat onzeker probeert ze haar plekje te vinden in de kleine koffiezaak. Sil, altijd bereid om te helpen, schiet haar te hulp, maar dit wekt onverwachte gevoelens op bij Hanneke…

Alsof de concurrentie binnen de muren van Boon nog niet genoeg is, vestigt De koffiebar zich tegenover Boon. Wat begint als een onschuldige concurrentiestrijd tussen de twee koffiezaken, escaleert tot een epische 'Battle of the Beans'. Terwijl Boon en De Koffiebar elkaar proberen te overtreffen met hun koffiecreaties en opvallende kerstversieringen, wordt de kerstsfeer steeds grimmiger. Ho ho hopeloos...

Kan de magie van kerst en een flinke dosis koffie uiteindelijk alles weer goed laten komen? Of brandt iedereen deze kerst zijn mond aan een kop te heet gezette koffie?

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Marloes Berghege
  • UitgeverijLuitingh-Sijthoff
  • ImprintLuitingh Sijthoff

Reviews

De kerstspecial (E-book)
4.0
van de 5
Op basis van 1 review

Een erg leuke, mooie en vermakelijke aanvulling op De koffiesalon serie. Wel is het een eigen, origineel en leuk nieuw verhaal met leuke wendingen en gebeurtenissen en geeft het een kerstsfeer.

Kim Coenen op 24 nov 2023

Andere delen uit de serie De koffiesalon

isbn-9789024597376_front_cover
3,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

isbn-9789024597369_front_cover
3,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

isbn-9789024597352_front_cover
3,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)