Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789089655585_front_cover
1 / 1

Superkrachten (E-book)

Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken

Martine Veeger | Nederlands | 240 pagina's
19,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Heb jij het gevoel dat het succes van je organisatie voor een groot deel afhankelijk is van jou? Snak je naar medewerkers die eigenaarschap nemen, met initiatieven komen en zelf problemen oplossen? Wil jij ook een keer écht op vakantie zonder bang te zijn dat de boel in elkaar stort?

Je bent niet de enige. Veel leidinggevenden zijn druk met zaken waar ze eigenlijk niet mee bezig willen zijn. Ze blussen brandjes, lopen gaten dicht en als het echt mis dreigt te gaan komt de superheld in hen naar boven en zorgen ze dat het toch nog goed komt. Als medewerkers niet in beweging komen, trekken leidinggevenden zelf de kar om de resultaten te halen. Maar hierdoor veroorzaken ze onbewust wat ze eigenlijk niet willen: de organisatie draait enkel en alleen op de kracht van de leidinggevende.

In Superkrachten laat Martine Veeger zien dat je meer uit je organisatie haalt als je je energie anders inzet. Door de sprekende voorbeelden en pragmatische tips weet je na het lezen van dit boek hoe je de organisatie zo inricht dat medewerkers eigenaarschap nemen en daarmee superkrachten worden. Je creëert zo niet alleen meer verantwoordelijkheid en betrokkenheid bij hen, maar ook rust bij jezelf. En bovenal: betere resultaten voor de organisatie.

'Martine heeft een heel plezierig boek geschreven. Een lichte afwisseling tussen krachtige inzichten, persoonlijke voorbeelden en praktische handvatten. Met een eigen toegankelijke schrijfstijl. Als je eigenaarschap wilt laten bloeien, vind je in dit boek een hoop moois.'

AREND ARDON, THE CHANGE STUDIO

'Met haar 'niet-offensieve vasthoudendheid', heeft Martine op de haar kenmerkende wijze, met passie en energie, het MT Service & Operatie geleerd echt eigenaarschap te pakken! In dit boek lees je hoe.'

KOEN SUETERS, DIRECTEUR SERVICE & OPERATIE NEDERLANDSE SPOORWEGEN

'In de enorme massa aan managementboeken is dit een verfrissing in taal en inhoud!'

ANKE SLAGTER, HEAD OF CHANNELS IT INTERNATIONAL, ABN AMRO BANK

Trefwoorden: eigenaarschap ownership super krachten superkrachten veeger leiding geven handleiding

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Martine Veeger
  • UitgeverijDuuren Media, Van
  • ImprintVan Duuren Management

Reviews

Superkrachten (E-book)
Schrijf als eerste een review!