Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Start where you are (Paperback)

vul in en leer jezelf kennen

Meera Lee Patel | Nederlands | 136 pagina's
16,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Leer jezelf kennen met Start Where You Are

In dit inzichtrijke invulboek combineert Meera Lee Patel wijze citaten met inspirerende opdrachten die je op alle mogelijke manieren – door te schrijven, te tekenen, lijstjes te maken en nog veel meer – aansporen om over jezelf en het leven na te denken. Hoe ben je gekomen waar je nu bent? Welke keuzes heb je gemaakt? Dit boek helpt je niet alleen daar te komen, maar geeft je onderweg ook meer inzicht in jezelf.

Met prachtig geïllustreerde quotes van schrijvers, artiesten en visionairs als Roald Dahl, Anne Frank en Virginia Woolf is Start Where You Are een krachtige manier om positieve verandering teweeg te brengen.

Meera Lee Patel is illustrator, kunstenaar en bestsellerauteur van Start where you are. Ze woont in Brooklyn, New York. Kenmerkend voor haar werk zijn haar kleurrijke handgeschreven letters en tekeningen. Met haar oogstrelende invulboeken vol vragen en opdrachten wil Meera je uitdagen om anders naar jezelf en de wereld te kijken. Haar textiel- en stationerylijnen worden in de Verenigde Staten breeduit verkocht. Van haar boeken verkocht zij alleen al in eigen land 650.000 stuks, en ze heeft tientallen buitenlandse licenties op haar naam staan.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Meera Lee Patel
  • UitgeverijUitgeverij Unieboek | Het Spectrum
  • ImprintSpectrum

Reviews

Start where you are (Paperback)
Schrijf als eerste een review!