De weg (Paperback)

Michael Puett , Christine Gross-Loh
Inkijkexemplaar
€ 12,50
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
De weg
Wat Chinese filosofen ons over het goede leven leren

De weg biedt een geheel nieuwe kijk op het dagelijks leven. Michael Puett, Harvards populairste docent, laat zien hoe Chinese denkers ons inspireren tot grote en kleine veranderingen.

In De weg put hij hiervoor uit het werk van zes grote Chinese filosofen zoals Confucius en Lao Tze. Mede door de waarde die zij aan kleine gebaren, rituelen en goede gewoontes hechten, bieden zij een totaal ander wereldbeeld dan westerse denkers of boeddhistische leraren.

De weg daagt ons uit onze diepgewortelde overtuigingen te herzien. Volgens Puett betekent ‘het goede leven’ niet een groots programma of doel uitvoeren, maar een wegbewandelen.

Aan de hand van voorbeelden uit het alledaagse leven, legt Puett de denkbeelden van de oude Chinese filosofen uit. Hij inspireert tot kleine, haalbare veranderingen in onze manier van werken, opvoeden, politiek bedrijven en relaties aangaan, met mogelijk verstrekkende gevolgen voor onszelf en de wereld.

 De weg biedt een nieuwe kijk op bijna alles! 

De weg (Paperback) Auteur Michael Puett De weg (Paperback) Auteur Christine Gross-Loh
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Michael Puett, Christine Gross-Loh
Pagina's 240
Druk 13
Imprint Have, Ten
Uitvoering Paperback
Publisher name VBK Media
ISBN 9789025906795
Verschijningsdatum 27 okt. 2018
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen