Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De koopman van Peru (E-book)

Peru, 1859. Merrick reist af naar Bedlam op zoek naar kininebomen met daarin het medicijn tegen malaria. Een zoektocht die niet zonder gevaar bleek voor generaties kininejagers vóór hem…

Natasha Pulley | Nederlands | 330 pagina's
12,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

‘De koopman van Peru’ van Natasha Pulley (auteur van ‘De horlogemaker van Londen’) is een roman waarin historie en fictie naadloos in elkaar overlopen.

Peru, 1859. Merrick Tremayne reist, met tegenzin, in opdracht van de Britse overheid af naar Bedlam. Daar moet hij op zoek naar de bomen die kinine herbergen, het enige geneesmiddel tegen de om zich heen grijpende malaria. Een zoektocht die niet zonder gevaar bleek voor generaties kininejagers vóór hem…
Hij raakt verstrikt in een wereld van kolonialisme, oerwouden, bewegende standbeelden en ontmoet priester Raphael die de verhalen over mysterieuze verdwijningen kent.

Natasha Pulley werkte als boekverkoper bij Waterstones en als assistent bij de studies astronomie en wiskunde aan de universiteit van Cambridge. Ze veroverde wereldwijd vele lezersharten met haar debuut ‘De horlogemaker van Londen’.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Natasha Pulley
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintDe Fontein

Reviews

De koopman van Peru (E-book)
Schrijf als eerste een review!