Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Winterstormen (E-book)

Olga van der Meer | Nederlands
7,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Een zelfstandig vervolg op Die ene gouden zomer.

Connie en Arnoud Verschuur zijn broer en zus en drijven samen een goedlopende zaak in gebak en luxe broodjes. Terwijl Arnoud gelukkig is met zijn vrouw Judy en de geboorte van Julian, wil het met Connie maar niet lukken met relaties. Als er een man op heftige wijze in haar leven komt, hoopt ze net als de vorige keren dat ze nu eindelijk de ware liefde heeft ontmoet.

Bij Arnoud en Judy is het geluk brozer dan menigeen denkt. Julian is een huilbaby en de sfeer raakt gespannen. Het verleden speelt op en Arnoud en Judy moeten bekennen dat ze de gebeurtenissen van toen niet goed hebben verwekt. Als Jerry Dijkman - de biologische vader van Julian en de voormalige geliefde van Connie Verschuur - weer ten tonele verschijnt, komt het tot een uitbarsting.

Connie staat als altijd klaar voor haar broer, maar nu vindt ze het heel moeilijk partij te kiezen voor hem. Tegelijkertijd ontdekt ze op pijnlijke wijze dat haar nieuwe liefde niet de ware is. Broer en zus Verschuur staan er weer alleen voor in deze stormachtige tijd.

Maar dan lijkt alles zich ten goede te keren. Of is het dit keer slechts een opleving?

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Olga van der Meer
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintZ&K

Reviews

Winterstormen (E-book)
Schrijf als eerste een review!