Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Ieder een lichaam (Paperback)

over verzet, verlangen en vrijheid

Een volmaakt oorspronkelijke reflectie op vrijheid en lichamelijkheid, van een schrijfster met een onafhankelijke geest, oog voor complexiteit en een glasheldere pen.

Olivia Laing | Nederlands | 304 pagina's
22,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

In ‘Ieder een lichaam’ onderzoekt Olivia Laing wat het betekent om een lichaam te hebben, aan de hand van haar eigen ervaringen en de levens van de meest fascinerende denkers uit de twintigste eeuw. Ieder een lichaam is een volmaakt oorspronkelijke reflectie op vrijheid en lichamelijkheid van een schrijver met een onafhankelijke geest, oog voor complexiteit en een glasheldere pen. Want ook in het tijdperk van technologisering en automatisering blijft het lichaam een bron van kracht en verzet die de wereld kan veranderen.

‘Met een even persoonlijke als onderzoekende blik analyseert Olivia Laing haar onderwerpen; kunst, literatuur en het leven van de makers. Zo maakt ze op wonderschone manier voelbaar dat kunst niet losstaat van “het leven” maar diepe verbinding zoekt met onze emoties en ervaringen. Olivia Laing is een van de origineelste schrijvers van deze tijd.’ – Wieteke van Zeil

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Olivia Laing
  • Vertaler(s)Henny Corver
  • UitgeverijAtlas Contact
  • ImprintAtlas Contact

Reviews

Ieder een lichaam (Paperback)
Schrijf als eerste een review!