Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
Winnaar MAX Junior Vleermuis 2023
isbn-9789021037028_front_cover

Groenwoud 1 - De wereld achter de deur (Hardback)

Eigentijdse fantasyserie voor kinderen: open gauw de deur naar Groenwoud, een wereld vol groene magie!

Pari Thomson | Nederlands | 400 pagina's
Kies je product:
19,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Fans van Nevermoor en Narnia komen ruimschoots aan hun trekken in Groenwoud – De wereld achter de deur van Pari Thomson, het eerste deel van een waanzinnige nieuwe fantasyserie voor kinderen. Open gauw de deur naar deze magische wereld vol groene magie! Met sfeervolle illustraties van Elisa Paganelli.

Daisy reist met haar moeder, een beroemde journalist, de wereld rond. Maar wanneer haar moeder een gevaarlijke tocht naar het Amazonewoud onderneemt, mag Daisy niet mee. Dan raakt haar moeder vermist. Op zoek naar antwoorden stuit Daisy op een geheime doorgang naar een magische groene wereld. Daar ontdekt ze dat botanisten in het diepste geheim voor de bijzonderste en zeldzaamste planten ter wereld zorgen. Met haar nieuwe vrienden probeert ze de waarheid rondom haar verdwenen moeder te achterhalen. Maar dat is gevaarlijker dan ze ooit had kunnen denken…

Pari Thomson is behalve auteur ook redacteur bij een uitgeverij. De wereld achter de deur is het eerste deel van haar trilogie over een wereld vol zingende bloemen, kruipende bloedbramen, reusachtige lelies en nog veel meer. Elisa Paganelli maakte de zwart-witillustraties.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Pari Thomson
  • UitgeverijLuitingh-Sijthoff
  • ImprintLuitingh Sijthoff

Reviews

De wereld achter de deur (Hardback)
5.0
van de 5
Op basis van 2 reviews

Heel leuk en spannend verhaal en leuke personen, er gebeurt altijd iets en het is nooit saai.

Isa op 14 feb 2024

Een super spannend, avontuurlijk, origineel en mooi eerste deel. Pari Thomson heeft een fantastisch, fantasierijk, avontuurlijk en origineel eerste deel geschreven waarin je helemaal op kan gaan.

Kim Coenen op 13 sep 2023