Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789025773885_front_cover
1 / 1

De tuinen van Dorr (E-book)

Paul Biegel | Nederlands | 184 pagina's
Kies je product:
12,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

'De tuinen van Dorr' is het toppunt van een sprookje zoals alleen meesterverteller Paul Biegel ze kon schrijven, vol geheimen, magie en avontuur. En dan is het ook nog rijkelijk geïllustreerd door niemand minder dan Charlotte Dematons, die als geen ander de Biegeliaanse sfeer weet te vangen.

Prinses Mijnewel en tuinman Jouweniet zijn hopeloos verliefd op elkaar, maar hun liefde wordt gedwarsboomd door de boze heks Sirdis. Ze vervloekt Jouweniet en verandert hem in een bijzondere bloem. Alleen als Mijnewel de zaadkorrel uit die bloem plant in de tuinen van de grauwe stad Dorr, komt hij weer bij haar terug. Ze begint aan een lange tocht om haar geliefde te redden. Een schitterende klassieker en een betoverend sprookje om voor te lezen of zelf te lezen, voor kinderen vanaf 9 jaar.

Paul Biegel is de meesterverteller van de Lage Landen en een van de meest geliefde stemmen in de Nederlandse jeugdliteratuur. Voor zijn werk nam hij onder andere vier Zilveren Griffels en twee Gouden Griffels in ontvangst. De sfeervolle illustraties van Charlotte Dematons maken van 'De tuinen van Dorr' een tijdloze klassieker die in elke kinderboekenkast thuishoort.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Paul Biegel
  • UitgeverijGottmer Uitgevers Groep b.v.
  • ImprintGottmer

Reviews

De tuinen van Dorr (E-book)
Schrijf als eerste een review!