Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Het sleutelkruid (Hardback)

Paul Biegel | Nederlands | 160 pagina's
Kies je product:
17,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

'Het sleutelkruid' van Paul Biegel is een onmisbaar boek in de boekenkast van elke jonge lezer. Een juweeltje uit de Nederlandse jeugdliteratuur, voor kinderen vanaf 9 jaar.

In een koperen burcht woont de oude koning Mansolein. Hij is zo oud dat alleen een wondermiddel hem kan redden. Een dokter gaat op reis, op zoek naar het sleutelkruid - het wondermiddel. Onderweg stuurt hij de dieren, de inwoners van het koninkrijk, naar de koning. Zij moeten hem verhalen vertellen om zijn hart te laten kloppen.

In 1965 werd 'Het sleutelkruid' verkozen tot Kinderboek van het Jaar, en in 2005 was de titel een van de genomineerden voor de prestigieuze Griffel der Griffels. Linde Faas maakte voor deze editie 'Het sleutelkruid' warme, eigenzinnige illustraties, waardoor het boek weer generaties lang mee kan.

Paul Biegel is de meesterverteller van de Lage Landen en een van de meest geliefde stemmen in de Nederlandse jeugdliteratuur. Voor zijn werk nam hij onder andere vier Zilveren Griffels en twee Gouden Griffels in ontvangst.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Paul Biegel
  • UitgeverijGottmer Uitgevers Groep b.v.
  • ImprintGottmer

Reviews

Het sleutelkruid (Hardback)
Schrijf als eerste een review!