Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De brand van Rome (Paperback)

'De brand van Rome' is een historische roman van formaat. Van Paul Maier, de auteur van 'Het Rama-document'.

Paul Maier | Nederlands | 496 pagina's
Kies je product:
20,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

'De brand van Rome' is een meeslepende roman van Paul Maier die de lezer binnenvoert in het turbulente Romeinse leven in de eerste eeuw.

In de zomer van 64 wordt Rome, het centrum van de toenmalige wereld, opgeschrikt door een enorme brand. Een groot deel van de stad gaat in vlammen op. In de chaotische tijd na deze brand schuift keizer Nero de schuld in de schoenen van de christenen in Rome. Een bizarre periode van vervolging en religieuze zuivering is het gevolg.

In deze historische roman beschrijft Paul Maier op boeiende en historisch betrouwbare wijze het leven in Rome voor en na de brand. Temidden van het decadente en hedonistische leven van veel Romeinen en de corrupte politiek van de keizers en hun adellijke vrienden, proberen de christenen vorm te geven aan hun godsdienst. Voor de familie van Flavius Sabinus, stadsprefect van Rome onder Nero, is dit op bepaalde momenten bijzonder moeilijk. Als na de brand de problemen voor de christenen alleen maar toenemen, rest Sabinus en zijn vrienden maar één oplossing.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Paul Maier
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintKokBoekencentrum Fictie

Reviews

De brand van Rome (Paperback)
Schrijf als eerste een review!